Koningsdag Feest in de tent

Woensdag 27 april 13:30 tot 20:00 uur

Toegang is gratis

Koningsdag feest in de tent met o.a.  Barry Badpak, DJ Martiens, DJ Arie van Rooijen, Zanger Arie Nijgh, Zanger Patrick Messemaker, DJ Lorenzo, DC Dance, Coverband The Coast en Guus Meeuwis Look a Like.

Oranjevereniging heeft dit jaar 1 van de beste Line ups van de afgelopen jaren. Naast de vaste zangers van dit muziekfestijn te weten de sfeermakers Patrick Messemaker en Arie Nijgh, en 1 van de beste DJ,s uit Katwijk  DJ Martiens  kunt u daarnaast volop genieten van The Cover Band The Coast. 

Verder Apres ski ,feesten en polonaise lopen met   Dj Arie van Rooijen in Tiroler  kostuum . Deze succesvolle DJ neemt weer 300 rood wit blauwe vlaggetjes mee . En hoort u de plaat Anton aus Tirol , dan worden deze gratis uitgedeeld. Ook het foute kwartiertje met foute muziek en een foute DJ mag er zijn.

Een hoogtepunt moet ook worden het optreden van Guus Meeuwis look a Like. Hij zingt op een voortreffelijke wijze de grootste hits van Guus o.a Brabant, Het dondert en het bliksemt, Per spoor, Het is een nacht enz. Echt genieten.

Als kers op de oranje slagroomtaart , het Leidse trio Barry Badpak. Zeer populair bij de jeugd. Vorig jaar ging het dak er vanaf met hun optreden.

Muziek ala Armin van Buren kunt u verwachten van de zeer jonge en de talentvolle 16 jarige DJ Jaimy Lorenzo, die z,n draaikunsten zal vertonen. Het feest voor jong en oud met muziek van Eddy Wally tot Happy Hardcore begint om 13.30 uur en eindigt om 20.00 uur. De presentatie ligt in handen van Arie van Rooijen. Wees op tijd want vol is vol.

Coverband The Coast

The Coast speelt Country, Rock en West Coast muziek. The Eagles-Clapton-Stones-De Dijk-Tom Petty-Neil Young-Springsteen-Steve Miller-e.v.a
De formatie timmert al jaren aan de weg op podia in binnen- en buitenland met een fijn repertoire
De optredens van The Coast kenmerken zich door bezieling, professioneel spel en een respectvolle benadering van het gespeelde repertoire.
Een avondje The Coast zul je niet snel vergeten.

Barry Badpak

HALLO, WIJ ZIJN BARRY BADPAK!

In 2011 braken we door met onze hit ‘Waar ga je heen met je kamelenteen?’ en vanaf dat moment, is datgene wat begon als een grap, uitgegroeid tot de entertainmentact van nu. Inmiddels is Barry Badpak niet meer weg te denken uit de feest-scene en treden we op van studentenvereniging tot huiskamerconcert en van schuurfeest tot bruiloft.We maken muziek, we schrijven liedjes en natuurlijk treden we heel veel op. Omdat we op zo veel verschillende plekken hebben gestaan, kunnen we makkelijk schakelen en ons aanpassen (oké, een beetje dan) aan het soort evenement. We krijgen alle voetjes van de vloer, iedereen host en sjanst en het bier zal rijkelijk vloeien.