Oranjevereniging Katwijk aan Zee

Oranjevereniging Katwijk aan Zee

Huis van Oranje

Huis van Oranje is in samenwerking met de Oranjevereniging Katwijk aan Zee weer volop bezig met een geweldig programma op en rond Koningsdag 2022. Na 2 jaar vanwege de Pandemie het niet voluit te kunnen organiseren, staan de bestuursleden nu te popelen om er in Katwijk weer een groot Oranjefeest van te maken.
Vast staat en noteer dat alvast in uw agenda

Vrijdag 22 April 2022

Een avondvullende show van de beste ABBA Tribute band van Nederland.

Zaterdag 23 April 2022

Een feest van herkenning. De bekende Nederlandse coverband The Clarks gaan optreden in een waarschijnlijk bomvolle feestent op het evenementenplein aan de boulevard. Deze band is bijna elke vrijdag te zien bij het populaire tv programma van Veronica Voetbal Insite.

Dinsdag 26 april 2022

De avond voor Koningsdag zijn we in onderhandeling met een populaire band voor jong en oud.Met als afsluiter onze Katwijkse topper DJ Mystica die de jeugd zal gaan vermaken.

Woensdag 27 april 2022

Op Koningsdag wordt het vanouds een supermiddag voor jong en oud. Met o.a.Barry Badpak,Katwijkse artiesten, Look a like artiesten en een fantastische band.En het geweldige is dat alle activiteiten gratis zijn.
Dit kunnen we alleen doen door de subsidie, de sponsers en de leden.
Wilt u dat we ook de komende jaren dit gratis festival kunnen blijven organiseren. Word dan lid voor slechts 10 euro per jaar.U kunt zich aanmelden op onze website www.OVkatwijkaanzee.nl.
Natuurlijk zijn nieuwe sponsers ook van harte welkom.