Mooist versierde straat of huis

Straat BBQ voor de mooiste versierde straat!Slagroomtaarten voor de 3 mooist versierde huizen!

 Katwijk laat zich in de dagen op en rondom Koningsdag en Bevrijdingsdag weer van haar mooiste kant zien. Versier uw huis, straat of appartementencomplex met oranje vlaggenlijnen, slingers en ballonnen en op de feestdagen moet natuurlijk ook de vlag uit! Por de buurt op en maak dit jaar Koningsdag extra feestelijk!

Wilt u meedingen naar de prijs van Mooist versierde straat of huis? Meld u zich dan vóór 23 april aan via de QR code hiernaast of via onze website www.ovkatwijkaanzee.nl/contact/.

Een deskundige jury bepaalt de uiteindelijke winnaars. De prijzen worden uitgereikt op 17 mei 2022, de dag waarop onze Koningin Maxima haar 51e verjaardag viert!

Uw straat en/of uw huis moet minimaal vanaf 23 april t/m 5 mei versierd zijn. De kleuren rood-wit-blauw en oranje moeten prominent aanwezig met een motief in het kader van Koningsdag of de Bevrijding. De straat BBQ geldt voor een maximum van 25 personen. Meld u aan vóór 23 april. De vlaginstructie staat op de website van de Oranjevereniging. Hang de vlaggenlijn bij voorkeur hoger dan 5 meter (de minimumhoogte is 4,25 meter)