The Clarks met Theo van Es

Zaterdag 23 april 20:00 tot 00:00 uur 

In de pauze Look a like Elvis / Neil Diamond

GRATIS TOEGANG

maar VOL = VOL

Met een ticket gegarandeerde toegang én 3 consuptiemunten

BESTEL TICKET

Back to the 60’s, 70’s and 80’s!

Eén van de hoogtepunten in het Huis van Oranje is het optreden van de Haagse band The Clarks. Deze band geeft een bijna 2 uur durende show. In het voorprogramma draait DJ Arie van Rooijen veel Disco en Soul en in de pauze  songs van de Elvis / Neil Diamond look a like.

The Clarks hebben al vele jaren succes in binnen- en buitenland. Ze spelen veel muziek uit de jaren 60,70 en 80 en waren jarenlang elke vrijdagavond op Veronica te zien bij het populaire voetbalprogramma Veronica Inside met Wilfred Genee, Renee van der Gijp en Johan Derksen. Ook trokken ze vóór de corona uitverkochte zalen in Nederland met hun theater tour samen met AJ Plug en muziekkenner Johan Derksen.

Op het laatste moment zijn wij erin geslaagd om er een geweldige zanger aan toe te voegen. Niemand minder dan

THEO VAN ES

de zanger van The Shoes, een populaire band in de jaren 60 en 70. Hits waren onder andere Na na na , Don’t you cry for a girl en Osaka. Van Es ging vervolgens ook solo aan de slag en had korte tijd succes met Hello my love (1972) en de nummer 1-hit met As long as it’s love (1979). Zijn solo-elpee werd in verschillende landen uitgebracht en stond enige tijd in de Amerikaanse lijst van de 200 bestverkochte albums. Ook nam hij deel aan een concert tour onder leiding van Johan Derksen die hem 1 van de beste zangers van Nederland vindt. Ook op Nederlandstalig vlak is hij (nog steeds) actief.

De toegang voor dit evenement is gratis maar VOL=VOL.
Met een TICKET van € 10,= heb je gegarandeerde toegang tot het Huis van Oranje en je ontvangt bij binnenkomst drie consumptiemunten.
Locatie: Huis van Oranje, Strandplein te Katwijk