Doorgaan naar artikel Ga naar voettekst

Uitreiking Feestgids 2023 Oranjevereniging Katwijk aan Zee aan burgemeester Visser

Uitreiking Feestgids 2023 Oranjevereniging Katwijk aan Zee aan burgemeester Visser

Afgelopen week werd door het bestuur van de Oranjevereniging Katwijk aan Zee de Feestgids 2023 gepresenteerd.

In de Feestgids staat het volledige programma plus alle aanvullende informatie vermeld, van alle activiteiten in de aanloop naar en op Koningsdag 2023.

Ook het programma van de Dodenherdenking op 4 mei, en dat van Bevrijdingsdag op 5 mei treft u in de Feestgids 2023 aan.   

Het eerste exemplaar van deze Feestgids werd door de voorzitter van de Oranjevereniging Katwijk aan Zee, Harry Minnee, en penningmeester Piet Freke, overhandigd aan de burgemeester van Katwijk, de heer Cornelis Visser.

Op de foto’s van links naar rechts: penningmeester Piet Freke, burgemeester Cornelis Visser en voorzitter Harry Minnee bij de overhandiging van het eerste exemplaar van de Feestgids.

De Feestgids 2023 van de Oranjevereniging Katwijk aan Zee, is de afgelopen dagen als bijlage bij de weekbladen De Katwijksche Post, Katwijk Speciaal en De Rijnsburger/Valkenburger huis aan huis verspreid in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.

Ook al wel eens wat terug willen doen voor Katwijk aan Zee?

De Oranjevereniging Katwijk aan Zee is altijd op zoek naar mensen die willen bijdragen aan mooie evenementen. Wij hebben voor iedereen wel iets leuks om te doen! Meld je aan en wij nemen telefonisch contact op.