Doorgaan naar artikel Ga naar voettekst

Huis van Oranje bijna klaar voor Koningsdagweek 2024

Rond Koningsdag organiseert het Huis van Oranje een daverende en muzikale feestweek met een aantrekkelijke en gevarieerde programma samenstelling.

In de feesttent op het evenementenplein tegenover Hotel Noordzee bruist het weer van de activiteiten. Het begint al op dinsdag 23 april met een Silent Disco, dat afgelopen jaar een geweldig succes bleek.
Op veler verzoek komt woensdag 24 april opnieuw de ABBA tribute band, de volgende dag gevolgd door de Engelse band UK Queen.
Op Buttonpop was dit de hoofdattractie. Vrijdag 26 april staat in het teken van de Kattukse Nach met de Katwijkse band Los Elektros en DJ Martiens.
Op Koningsdag 27 april komen onder andere al Lets Folk, DC Dance, Zangers Bart Heemskerk en Patrick Messenmaker en de DJ, s Wuls en Arie van Rooijen. Ook is de zeer populaire Barry Badpak weer van de partij.
Daarnaast is er ook weer de Oranjetour op vrijdag, de motor toertocht op Koningsdag en wellicht dit keer ook een zangdienst op zondag. Het volledige programma wordt rond eind maart gepresenteerd.