Oranjevereniging Katwijk aan Zee

Oranjevereniging Katwijk aan Zee

Nieuws

Plein van Oranje

ByonwithReacties uitgeschakeld voor Plein van Oranje

De blonde AJ Plug uit Katwijk aan Zee is sinds haar debuut uit 2014 snel een geliefde naam in de Nederlandse blues en rock scene geworden.

Ze tourt nu mee met de zeer succesvolle theatershow van Johan Derksen Keeps The Blues Alive en in juni komt er weer een nieuw album uit.

Voor dit unplugged album zijn AJ en Klaas (partner&gitarist) vertrokken naar “Bluesvillage” Grolloo om daar nieuwe inspiratie op te doen.

In het dorp van Harry Muskee (Cuby and the Blizzards) hebben ze een oude boerderij genaamd the “Bluesfarm” omgetoverd tot opname studio.

Op de avond van 26 april zal AJ Plug met haar band optreden op de Boulevard van Katwijk op uitnodiging van de Oranjevereniging.

De zangeres komt met niemand minder dan Fokke de Jong Drums (ex Normaal) het 19 jarig gitaartalent Guy Smeets, Richard Lepelaar Bas en vaste gitarist Klaas Kuijt. meer info www.ajplug.nl

PROGRAMMA HUIS VAN ORANJE

ByonwithReacties uitgeschakeld voor PROGRAMMA HUIS VAN ORANJE

PROGRAMMA HUIS VAN ORANJE

 

Na twee jaar van afwezigheid staat het Huis van Oranje
er weer op het strandplein tegenover de Voorstraat.
Drie dagen muziek in een giga tent aan het strand!

 

Woensdag 25 april Kattukse Nach Ien

19.00 uur Nautical miles beyond (live – band)
20.35 uur DJ Jaimy
21.35 uur DJ Christo
22.35 uur DJ Jim
24.00 uur Einde (bar open tot 00.30 uur)

Donderdag 26 april Kattukse Nach Twie

19.00 uur DJ
20.00 uur The Unuseal (live – band)
21.00 uur DJ
21.30 uur Funked Up (live – band)
22.30 uur DJ
22.45 uur AJ Plug / Guy Smeets met Band
24.00 uur Einde (bar open tot 00.30 uur)

Vrijdag 27 april Plein van Oranje

13.30 uur Warm draaien met DJ Martins
13.45 uur Zanger Patrick Messemaker
14.00 uur Zanger Arie Nijgh
14.30 uur Muziek van Hazes & more
15.00 uur Zanger Bart Heemskerk
15.30 uur Elvis Presley – tribute
16.00 uur DJ Arie van Rooijen (Après ski)
16.30 uur Band Café De Melkboer
17.30 uur Zanger Patrick Messemaker
18.00 uur DJ Arie en DJ Martins

18.30 uur Einde (bar open tot 19.00 uur)

Oranjetaptoe in de tuin van het Gemeentehuis

ByonwithReacties uitgeschakeld voor Oranjetaptoe in de tuin van het Gemeentehuis

Oranjetaptoe in de tuin van het Gemeentehuis. Traditiegetrouw zal voorafgaand aan Koningsdag de Oranjetaptoe worden gehouden in de tuin van het Gemeentehuis. De Oranjetaptoe zal dit jaar plaatsvinden op donderdag 26 april. Aan deze gezellige avond zal muzikale medewerking worden verleend door de Katwijkse muziekverenigingen. De gemeente Katwijk zal voor de Oranjetaptoe alle inwoners van Katwijk, die dit jaar of in het verleden een Koninklijke onderscheiding hebben mogen ontvangen, uitnodigen. Zij zijn deze avond speciale gast van de gemeente. Maar natuurlijk is iedereen op 26 april vanaf 20:00 uur van harte welkom bij de tuin van het gemeentehuis.

donderdag 26 april, 20:00 uur

Locatie: Gemeentehuis

Geen programmaboekje ontvangen?

ByonwithReacties uitgeschakeld voor Geen programmaboekje ontvangen?

Deze week valt ons programmaboekje bij u op de deurmat! Het boekje wordt tegelijkertijd met de Katwijk Speciaal, de Rijnsburger en de Valkenburger bezorgd. Naast ons feestprogramma staan er ook de welbekende kermisbonnen in.


Stel nou dat het boekje niet wordt bezorgd? Omdat er bijvoorbeeld een Nee/Nee of een Nee/Ja sticker op uw brievenbus zit geplakt. Of omdat de krantenbezorger zelf een enorme stapel kermisbonnen wil gebruiken (geintje, natuurlijk). Dan zijn er twee manieren om het programmaboekje toch te kunnen lezen.

Wat je kunt doen:

 1. Je bekijkt de digitale versie van het programmaboekje hier.
 1. Je haalt jouw eigen exemplaar bij één van de uitgiftepunten in Katwijk, Rijnsburg of Valkenburg.

De locaties waar de boekjes vanaf vrijdag 13 april af te halen zijn:

 • VVV Katwijk
 • Camping noord en zuid
 • De bibliotheek
 • Het gemeentehuis
 • De jachthaven
 • De Burcht (Rijnsburg)
 • Het Dorpshuis (Valkenburg)

Het programma is nu in uw bezit, het maken van de dagplanning op Koningsdag kan beginnen! Wij wensen jullie allemaal een schitterende feestweek.

Bestuursleden benoemd tot Erelid na jarenlange inzet

ByonwithReacties uitgeschakeld voor Bestuursleden benoemd tot Erelid na jarenlange inzet

Tijdens de algemene ledenvergadering van donderdagavond 18 maart heeft de Algemene ledenvergadering, op voordracht van het bestuur , de afgetreden bestuursleden Koos van Duijn en Arie Plug benoemd tot Erelid van de Oranjevereniging Katwijk aan Zee.

De benoeming ging gepaard met de overhandiging van een voor deze gelegenheid speciaal ontworpen speld, als dank voor hun jarenlange inzet.

Koningsmarkt 2018

ByonwithReacties uitgeschakeld voor Koningsmarkt 2018

Natuurlijk kan ook dit jaar de Koningsmarkt niet ontbreken Op de Koninginneweg hopen de vele kraamhouders u weer te begroeten.

Van versgebakken stroopwafels tot gipsen beeldjes, van poffertjes tot bed mode, van herenkleding tot zelfgemaakte strandhuisjes, van poppenkleertjes tot gipsen beelden en nog veel meer, het is allemaal te vinden op de gezellige Koninginneweg.

De markt is geopend van 09.00 – 17.00 uur

Mocht u interesse hebben in het huren van een kraam, neem dan contact op met Rein Varkeviser – rein@ovkatwijkaanzee.nl. Opgeven kan t/m 13 april 2018.

Route Oranjetour

ByonwithReacties uitgeschakeld voor Route Oranjetour

In de kaart hieronder is de route van de Oranjetour weergegeven met de blauw/paarse lijn. De blauwe lijn is de heenweg richting Noordwijk en de paarse lijn is het vervolg van de route van Noordwijk af, terug richting Katwijk.

De route is onder voorbehoud van wegwerkzaamheden / afsluitingen.

Geef je op voor de Oranjetour!

ByonwithReacties uitgeschakeld voor Geef je op voor de Oranjetour!

Het is nog een kleine 2 maanden wachten, maar zaterdag 21 april is het dan eindelijk weer zo ver. De Oranjetour! Een dag vol activiteiten voor kinderen met een beperking, met als afsluiter van de dag een rondrit in een mooie en/of bijzondere wagen!

Dit jaar wordt de Oranjetour gehouden in het gebouw van jongerencentrum SCUM bij parkeerplaats noord. Het programma begint om 10.00 uur en is rond 15.00 uur afgelopen.

Deelnemers
De aanmeldingen voor de Oranjetour gaan snel. Dus wacht niet te lang en geef je op bij Arina (arina@ovkatwijkaanzee.nl)! Dit wil je niet missen, want:

 • je houdt wel van een feestje
 • je bent een kei in het lopen van de polonaise
 • je bent benieuwd in welke mooie auto je dit jaar mee mag rijden

Chauffeurs
Uiteraard kan een Oranjetour geen tour zijn zonder onze gezellige chauffeurs. Ook dit jaar worden zij weer verwend met een broodje haring en lekker gebakken kibbeling. Bij aankomst ontvangen zij een kopje koffie met een Kattuks Knippie. Mocht u in het bezit zijn van een mooie of bijzondere wagen, dan kunt u zich opgeven bij Arina van der Bent (arina@ovkatwijkaanzee.nl).

Jouw eigen marktkraam op de Maritieme Markt

ByonwithReacties uitgeschakeld voor Jouw eigen marktkraam op de Maritieme Markt

Dit jaar is het mogelijk om op Koningsdag eigen oude spullen te verkopen op de Maritieme Markt. Dus denk je cash op zolder te hebben liggen, grijp dan deze kans! Voor 25 euro heb je een kraam tot je beschikking, waar je de verkoopwaar kan uitstallen. Denk hierbij aan boeken, dvd’s, cd’s, schilderijen of andere prullaria.

Interesse? Geef je op door te mailen naar arina@ovkatwijkaanzee.nl. Ook wanneer je nog met vragen zit, kan je bij Arina terecht.

PARTNERS & SPONSOREN