Doorgaan naar artikel Ga naar voettekst

Katwijksche Haringparty 2023

Katwijksche Haringparty

Woensdag 21 juni was de kick off van 2 dagen haringparty’s georganiseerd door de Oranjevereniging Katwijk aan Zee (OVKZ). Het Andreashofje genoemd naar de naast gelegen Andreaskerk – ook wel de Oude Kerk – in Katwijk aan Zee zorgde wederom voor een mooie entourage.

De gemeente Katwijk was vorig jaar bij de 1e Katwijksche Haringparty te gast. Het college van B&W was toen zo onder de indruk dat men de OVKZ vroeg ook een haringparty voor hen te organiseren en verzorgen. Het werd een groot succes, dat volgend jaar zeker navolging gaat krijgen!

Op de donderdagmiddag was het weer gezellig druk met vele genodigden en vooral sponsoren. De Katwijksche haringparty is bedoeld om de grotere sponsoren te bedanken voor hun steun. En hoe kan dat beter dan met de nieuwe haring, een drankje een muziekje en een goed gesprek. En ze motiveren om die steun volgend jaar weer te geven.

Voor Willem van Duijn was het de eerste keer als nieuwe voorzitter van de Oranjevereniging. De OVKZ is een van de grootste oranje verenigingen in Nederland, zo niet de grootste. Naast een korte speech van onze nieuwe voorzitter, kondigde de vice-voorzitter Willem Schonenberg een tipje van de sluier op omtrent de plannen om de huisvesting aan de Schoolstraat.

Ook al wel eens wat terug willen doen voor Katwijk aan Zee?

De Oranjevereniging Katwijk aan Zee is altijd op zoek naar mensen die willen bijdragen aan mooie evenementen. Wij hebben voor iedereen wel iets leuks om te doen! Meld je aan en wij nemen telefonisch contact op.