Oranjevereniging Katwijk aan Zee

Oranjevereniging Katwijk aan Zee

Programma Huis van Oranje 2019

ABBA TRIBUTE Huis van Oranje

Strandplein – Donderdag 25 april 20.00 – 24.00 uur

Wie kent niet “Dancing Queen”, “Waterloo”, “Mamma mia”, “Voulez vous” en “The winners takes it all”

Met 6 muzikanten garandeert ABBA TRIBUTE een spetterend avondvullend programma , met “ja, ik kende alle nummers” repertoire.

ABBA TRIBUTE  is heel veel emotie (van vreugde tot verdriet)! Polyfone zang is een van de opvallende kenmerken van de ABBA TRIBUTE

Samen met professionele licht- en geluidstechnici is ABBA TRIBUTE in staat om de sfeer van die tijd dicht bij het origineel te benaderen. De authentieke 70’s en 80’s (originele ABBA) outfit  tijdens de uitvoering maken de vertoning compleet.

Hoeveel de muziek van ABBA nog steeds mensen in vervoering brengt, is bewezen tijdens de concerten van ABBA TRIBUTE. ABBA TRIBUTE is geslaagd heel dicht bij het origineel te komen op muzikaal niveau. En wordt door de internationale pers gezien als een van de beste ter wereld te.

Een optreden v oor meer dan 15000 mensen in Helmond bewees dat ABBA TRIBUTE  als geen andere band een fantastische sfeer kan neerzetten.

Kattukse Nach Huis van Oranje

 

HUIS VAN ORANJE

KATTUKSE NACH

Strandplein – vrijdag 26 April 20.00 – 24.00 uur

De avond voor koningsdag organiseert de Oranjevereniging Katwijk aan Zee weer een avond met Katwijkse bands. Dit vindt weer plaats, net als vorig jaar, in het Huis van Oranje evenementen plein tegenover Hotel Noordzee.

Deze keer met de bekende bands Ludwig en Cover the Cage. Tussen de 2 bands door zal een DJ u vermaken met de hits van toen en nu. De eerste live band zal om 20.00 uur gaan spelen, u bent dan ook van harte welkom vanaf 20.00 uur.

Dit niet meer weg te denken, gratis toegankelijke muziek evenement van de Oranjevereniging Katwijk aan Zee  duurt tot 24.00 uur.

Huis van Oranje Muziekfestijn

 

Het Koningsfeest in Katwijk aan Zee is natuurlijk niet compleet zonder een muziekfeest.
De feestlocatie is dit jaar in een FEESTTENT op het Strandplein, recht voor de Voorstraat. Het plein is voor Koningsdag omgedoopt tot “PLEIN VAN ORANJE”. Het is dé plek waar Koningsdag gevierd gaat worden. Plezier door muziek is het motto. Een keur van Dj’s, zangers en bands zullen de revue passeren.

Lekker uit je dak gaan met een keur van artiesten.
De Oranjevereniging heeft dit jaar een perfecte beste Line ups.

Naast de vaste zangers van dit muziekfestijn, Patrick Messemaker en Arie Nijgh, de DJ,s Martin Hus en Arie van Rooijen, kunt u volop genieten van het Live Trio The Coast met hits van John Denver, The Bee Gees, The Eagles, U2, The Stones veel Pop, Rock en Country .

Verder feesten en polonaise lopen mit Anton Aus Tirol ; Het zeer populaire Apres Ski half uurtje en het Andre Hazes muziekkwartiertje.

Ook gaan we terug in de tijd met een Creedence Clearwater Revivel Tribute.
John C , de zanger “is” John Frogerty als hij Hits  van CCR zingt, zoals Proud Mary, Whole stop the rain en Bad Moon Rising. Bewijs van hun kunnen is gegeven op Zwarte Cross, waar 15000 mensen uit hun dak gingen.

Het wordt ook genieten met de Nederlandse Neil Diamand tribute zanger Marcel. Cracklin Rosie, I am I said en natuurlijk de grote hit Sweet Caroline.

Als kers op de oranjeslagroom taart , het Leidse trio Barry badpak.
Zeer populair bij de jeugd. Nieuw dit jaar is ook dat u buiten de
feesttent kunt genieten van muziek. Het bekende Katwijkse Trio ACE
zal 2 uur lang optreden en u vermaken met muziek van o.a. Neil
Young, Eric Clapton, The Beatles en nog veel meer.
Kortom een feest voor jong en oud met muziek van Eddy Wally tot Happy
Hardcore. De presentatie ligt in handen van Arie van Rooijen.

zaterdag 27 april, 13.30 -19.00 uur

Locatie: Strandplein, (Plein van Oranje)

PARTNERS & SPONSOREN