Doorgaan naar artikel Ga naar voettekst

Prinses Amaliaboom

Oranjevereniging Katwijk aan Zee fleurt Katwijks centrum op

Wat zou de Oranjevereniging Katwijk aan zee zijn zonder vrijwilligers en sponsors? Ook dit jaar staat er weer een mega grote kerstboom in het centrum van Katwijk (lees: het dorp) met de naam Prinses Amaliaboom.
Op de vroege morgen van 6 december begonnen vrijwilligers van de Oranjevereniging Katwijk aan Zee onder grote belangstelling met de werkzaamheden in de Princestraat hoek Andreasplein. Na wat passen en meten en zagen stond de boom in de houder.
De dag erop werd de 10 meter hoge kerstboom versierd met een kleurrijke verlichting en oranje/witte strikken. Er zijn al veel bewonderaars speciaal langs deze boom gelopen en de OV is er trots op dat we het centrum van Katwijk nog mooier hebben gemaakt. Zeker nu er ook nog een Popup Store in de Princestraat staat waarin de Oranjevereniging flink wordt gepromoot. De komende dagen zal de Popup Store veelvuldig bezet zijn. Er zijn tijdens de extra lange winter koopavond loten te koop voor de jaarlijkse loterij, je kunt ook lid worden van de Oranjevereniging Katwijk aan Zee, Glühwein drinken, erwtensoep proeven, gezellig langskomen voor een bakkie… Zien wij u ook deze dagen?

Ook al wel eens wat terug willen doen voor Katwijk aan Zee?

De Oranjevereniging Katwijk aan Zee is altijd op zoek naar mensen die willen bijdragen aan mooie evenementen. Wij hebben voor iedereen wel iets leuks om te doen! Meld je aan en wij nemen telefonisch contact op.