Oranjevereniging Katwijk aan Zee

Oranjevereniging Katwijk aan Zee

Programma Huis van Oranje

Facebook

Agenda Huis van Oranje op het evenementenplein aan de Boulevard

vr.  24 april     20:30 uur       Los Zand met Bløf Tribute en Cover the Cage
za. 25 april      20:30 uur       Back to the Sixties, Seventies and Eighties  met de Clarks          
ma. 27 april     13:30 uur       Muziekfestival met o.a. The Experid Faces,  Barry Badpak, Guus Meeuwis Look a Like en vele anderen..
za. 02 mei        13:00 uur       Shanty Koren Festival met Voor de Mast, Schuytevaert  en de Vlietzangers
di. 05 mei        17:00 uur       Bevrijdingspop. Lets Folk, Cafe De Melkboer en Los Elektros

vr.  24 april     20:30 uur  Los Zand met Bløf Tribute en Cover the Cage

Bløf stond vorig jaar maar liefst 16x in de Top 2000 en is daarmee de Nederlandse hofleverancier van de Top 2000.

De Katwijkse band Los Zand met leadzanger Arie Nijgh spelen de grootste hits van deze Zeeuwse band.

En dat doen ze geweldig. Fans van Bløf , hier moet je bijzijn!

Vorig jaar ging bij wijze van spreken het dak eraf met het optreden van  Cover the Cage.
Een fantastisch feestje was dat. Op veler verzoek zijn ze er weer.
Tussen de 2 bands door draait onze huis DJ Arie van Rooijen de grootste hits uit de top 2000.
Een geweldige start van het Huis van Oranje. Te vinden op het evenementenplein  tegenover Hotel Noordzee. Toegang en toiletten zijn gratis.

za. 25 April  20:30 uur Back to the Sixties, Seventies and Eighties  met de Clarks

 

 

Deze band heeft al vele jaren succes in binnen- en buitenland. Ze spelen veel muziek uit de jaren 60,70 en 80.

Zijn elke vrijdag avond op Veronica te zien bij het populaire voetbalprogramma Veronica Inside met Wilfred Genee, Renee van der Gijp en Johan Derksen. Ook trokken ze  vorig jaar uitverkochte zalen in Nederland met hun theater tour  samen met A.J. Plug en muziek kenner Johan Derksen.
Zaterdagavond 25 April moet u vrij houden ,Zij treden dan op in het Huis van Oranje op het evenementenplein aan de boulevard.
Nog een datum om te noteren is 5 mei we vieren dan 75 jaar bevrijding  samen met de overige Oranjeverenigingen uit onze KRV gemeente  wordt het groot feest in Katwijk.
Met o.a. ook in het Huis van Oranje Bevrijdingspop met alleen maar Katwijkse artiesten.

Alle avonden in het Huis van Oranje zijn gratis toegankelijk.

ma. 27 april     13:30 uur       Muziekfestival met o.a. The Expired Faces,  Barry Badpak, Guus Meeuwis Look a Like en vele anderen..

MUZIEKFEEST  OP KONINGSDAG IN HUIS VAN ORANJE.

Natuurlijk kunnen de feestvierders ook dit jaar op Koningsdag weer terecht in de feesttent op het strandplein.  De Oranjevereniging heeft dit jaar 1 van de beste Line ups van de afgelopen jaren. Naast de vaste zangers van dit muziekfestijn te weten de sfeermakers Patrick Messemaker en Arie Nijgh, en 1 van de beste DJ,s uit Katwijk  DJ Martiens  kunt u daarnaast volop genieten van The Expired Faces. Hun repertoire bestaat grotendeels uit songs van de jaren 60,70.80 & 90 kortom een opeenvolging van soul,pop,en rock klassiekers uit de vervlogen jaren.
Verder Apres ski ,feesten en polonaise lopen met   Dj Arie van Rooijen in Tiroler  kostuum . Deze succesvolle Feesthoedjes DJ neemt weer 300 rood wit blauwe vlaggetjes en een partij tirolerhoedjes mee . En hoort u de plaat Anton aus Tirol , dan worden deze gratis uitgedeeld. Ook het foute kwartiertje met foute muziek en een foute DJ mag er zijn. Verder gaan we terug  in de tijd met zanger Marcel. Hij zingt de grootste hits van Elvis ,Tom Jones, en Niel Diamond natuurlijk zingt hij ook de grote hit van Neil,  Sweet Caroline. Een hoogtepunt moet ook worden het optreden van Guus Meeuwis look a Like. Hij zingt op een voortreffelijke wijze de grootste hits van Guus o.a Brabant,Het dondert en het bliksemt, Per spoor,Het is een nacht enz. Echt genieten. Als kers op de oranje slagroomtaart , het Leidse trio Barry Badpak. Zeer populair bij de jeugd. Vorig jaar ging het dak er vanaf met hun optreden .Muziek ala Armin van Buren kunt u verwachten van de zeer jonge en de talentvolle 13 jarige DJ Jaimy Lorenzo, die z,n draaikunsten zal vertonen. Het feest voor jong en oud met muziek van Eddy Wally tot Happy Hardcore begint om 13.30 uur en eindigt om 19.00 uur. De presentatie ligt in handen van Arie van Rooijen. Wees op tijd want vol is vol. Gratis toiletten en Gratis Toegang.

the Expired Faces 

De Katwijkse band the Expired Faces zijn: Willem Kuijt, Jan Hazenoot, Dirk Plugge, Peter Winters en Volker van Hameren. Dit muzikale gezelschap is in het najaar van 2014 ontstaan op initiatief van Willem Kuijt en Jan Hazenoot. In deze formatie spelen louter ervaren muzikanten die hun sporen ruimschoots verdiend hebben in de muziekscene van Katwijk en omstreken.
Het repertoire van the Expired Faces bestaat grotendeels uit songs van de jaren 60, 70, 80 & 90 en laats zich omschrijven als een reis door de geschiedenis van de
popmuziek, kortom een opeenvolging van soul, pop en rock klassiekers met een twist uit vervlogen tijden.
Een sterkpunt van de band is dat zij hun repertoire zowel elektrisch als akoestisch ten gehore kunnen brengen. Het verzorgen van een akoestisch optreden in een huiskamer, (achter)tuin of horecagelegenheid, waar het niet zo hard mag/kan, bestaat dan ook zeker tot de mogelijkheid. De mannen van the Expired Faces staan bekend om hun veelzijdigheid van “elektrisch spijkerhard” tot “akoestisch fluisterzacht”. De uitspraak “control the noise” wordt dan ook veelal opgemerkt.

Barry Badpak

HALLO, WIJ ZIJN BARRY BADPAK!

In 2011 braken we door met onze hit ‘Waar ga je heen met je kamelenteen?’ en vanaf dat moment, is datgene wat begon als een grap, uitgegroeid tot de entertainmentact van nu. Inmiddels is Barry Badpak niet meer weg te denken uit de feest-scene en treden we op van studentenvereniging tot huiskamerconcert en van schuurfeest tot bruiloft.We maken muziek, we schrijven liedjes en natuurlijk treden we heel veel op. Omdat we op zo veel verschillende plekken hebben gestaan, kunnen we makkelijk schakelen en ons aanpassen (oké, een beetje dan) aan het soort evenement. We krijgen alle voetjes van de vloer, iedereen host en sjanst en het bier zal rijkelijk vloeien.

di. 05 mei 17:00 uur Bevrijdingspop Lets Folk, Café De Melkboer en Los Elektros

Let’s Folk

Let’s Folk is een lokale Folkband uit Katwijk met muziek voor iedere liefhebber van diverse Folkstijlen: de Nederfolk, Ierse Folk, Bluegrass en andere stijlen komen voorbij.
De band is uitgerust met 5 stemmige zang, gitaar, banjo, mandoline, bas, accordeon, diverse fluiten en cajon.

De bandleden zijn muzikanten die al wat jaartjes meegaan!
Samen zullen ze u in de Keltische streken laten wanen, u laten genieten van de bluegrass om dan vervolgens snel weer voet op eigen bodem te plaatsen en een Folkfeest te geven waar iedereen van houdt!
De bandleden van Let’s Folk zijn: Dirk-Jan van Rijn – Vocals & Gitaar (bekend van: Retuned & praiseband TOV) Martin Vooijs – Vocals, Accordeon & Mandoline (bekend van: Café de Melkboer) Willemijn van Duijn – Vocals & Fluiten (bekend van diverse projecten & coverband N.E.N) Arwin Vooijs – Vocals & Basgitaar (Bekend van: Tot Laterz! & Intensive Cover) Hans Vink – Vocals & Percussie ( Bekend van: Lekker Bezig / The Sellouts) Johan de Vreugd – Banjo & Gitaar (Bekend van diverse gospel projecten) Wij hopen u snel te ontmoeten!

 

Café de Melkboer

Café de Melkboer zijn Cees, Roland, Martin en Jan (allen ex Try Out). Wij spelen in het café, maar net zo goed buiten in de tuin of bij u in de woonkamer.
Café de Melkboer is akoestische livemuziek voor alle soorten feestjes en cafés. Geen drums, geen electrische gitaren, maar de ambachtelijke basis: bas, akoestische gitaar, accordeon, cajun en veel zang. Verwacht geen luidruchtig popconcert, het Volendamse genre of Frans Bauer, maar al het andere kan en mag. Van Amazing stroopwafels tot Golden Earring en van de Dijk tot Bob Dylan en Neil Young.

 

Los Elektros

Los Elektros “formerly known als Los Akoestos” is een 5 koppige unplugged band die in het Huis van Oranje  de boel op stelten gaan zetten tijdens de bevrijdingspop. Deze band kan werkelijk alles spelen maar wat ze ook ten gehore brengen: het is één groot feest.

De Katwijkse band heeft afscheid genomen van veel brave akoestische deuntjes.

En daarvoor in de plaats: knallende drums, scheurende gitaren en rokende toetsen!
Hun motto is “Feesten en een avondje uit je dak en de nieuwe “bandjas” past ons goed

PARTNERS & SPONSOREN