Doorgaan naar artikel Ga naar voettekst

Rabo ClubSupport Maritieme Markt

Breng je stem uit op de Maritieme Markt!    

In 2024 is er ter gelegenheid van Koningsdag Katwijk aan Zee natuurlijk weer een Maritieme Markt! Het Prins Hendrikkanaal ligt als vanouds weer vol met historische sleepboten, beurtschepen en opduwers, die s’-avonds gezellig verlicht zijn. Op de markt zijn er veel oude ambachten te zien en op de braderie, die hierop aansluit, kunt u leuke koopjes doen. Op de kade staan ook oude scheepsmotoren en stationaire motortjes te draaien en er is een show van Oldtimer vrachtwagens. Er zijn diverse optredens van bekende Shantykoren en een gevarieerd muziekprogramma op het plein voor de Parledam. Voor de kinderen is er een schaatsbaan en zij kunnen bestuurbare bootjes laten varen op de vijver.

De organisatie van een Maritieme Markt brengt veel kosten met zich mee en daarom doen wij mee aan Rabo Clubsupport. Als je lid bent van de Rabobank, dan kan je via de Rabo App of Rabo Online Bankieren van 4 t/m 26 september je stem uitbrengen op het Huis van Oranje. Hoe meer stemmen er via Raboclubsupport op het Huis van Oranje worden uitgebracht des te hoger wordt de bijdrage voor de Maritieme Markt.

Breng daarom je stem uit op de Maritieme Markt en klik op de volgende link: Rabo ClubSupport

Je kan alleen maar meedoen aan Rabo Clubsupport als je lid bent van de Rabobank.

Als je geen lid bent dan kan je de Maritieme Markt ook steunen via een eenmalige of jaarlijkse donatie; klik dan op Donatie Maritieme Markt

Of steun de Oranjevereniging Katwijk aan Zee en WORD LID.   

PS: Je mag 3 stemmen uitbrengen via Rabo Clubsupport; als je het muziekfestival Huis van Oranje een warm hart toedraagt dan kan je dus ook daarop stemmen; wij willen dit evenement ook in 2024 weer GRATIS aanbieden! 

Geef deze boodschap door aan iedereen die je kent!