Doorgaan naar artikel Ga naar voettekst

Uitreiking Feestgids 2024 Oranjevereniging Katwijk aan Zee aan burgemeester Visser

Voorpret Koningsdagactiviteiten kan beginnen

De leden van de Oranjevereniging Katwijk aan Zee beleven al meer dan een dik half jaar voorpret van de feestelijkheden rond Koningsdag.
Vanaf deze week kan heel Katwijk plezier beleven aan dezelfde voorpret, als de nieuwe Feestgids in de bus valt.
Burgemeester Cornelis Visser mocht maandag al eerder kennis maken met het programma en de nieuwste activiteiten dankzij de feestgids die werd uitgereikt door de voorzitter Willem van Duijn en pr-vrouw Gera de Leeuw.
Natuurlijk is de burgemeester nieuwsgierig naar de feestelijkheden en vooral de nieuwe elementen die ieder jaar weer worden toegevoegd aan het feest. Grote trekkers zijn het muziekfestival in het Huis van Oranje op de Boulevard, de Taptoe en het Vuurwerk, naast de Maritieme Markt, de vrijmarkt voor kinderen, de Koningsmarkt en de vele bekende evenementen die jaarlijks terugkeren. 
Ieder jaar zijn er ook nieuwe initiatieven, zoals de Stormbaan Challenge in Zwembad Aquamar, de fietstocht naar Huis den Bosch, de poppenkast in het Andreashofje, de Vrachtwagentrek op de Maritieme markt en de Koningsvaart op de verjaardag van Maxima met de Triton. 

Burgemeester Visser laat weten dat hij trots is op de Oranjevereniging(en) en dat hij met plezier uitkijkt naar de feestelijkheden rond Koningsdag.