Doorgaan naar artikel Ga naar voettekst

ABBA TRIBUTE

Vrijdag 21 april 20:00 t/m 00:00 uur

In de pauze worden de grootste Disco en Soul hits uit de jaren 70 en 80 gedraaid door onze huis-DJ

Arie van Rooijen.

GRATIS TOEGANG

maar VOL = VOL

Met een ticket gegarandeerde toegang én 3 consumptiemunten

Alcohol vanaf 18 jaar – verplichte legitimatie

BESTEL TICKET

Abba Tribute

Ja, ik ken alle liedjes!

Wie herinnert zich niet klassieke hits als “Dancing Queen”, “Waterloo”, “Mamma mia”, “Voulez vous” en “The winner takes it all”.

The Best ABBA Tribute band van Nederland zorgt weer voor een spetterend avondvullend programma. Met 6 muzikanten staan ze garant voor een zeer gezellige avond, met een “ja, ik ken alle liedjes” repertoire. Het is een hommage aan ABBA, muziek met een enorme herkenbaarheid waardoor er veel emotie zal ontstaan, van vreugde tot verdriet.

ABBA TRIBUTE wordt door de internationale pers gezien als een van de beste ter wereld. Samen met professionele licht- en geluidstechnici en de bands (originele ABBA) outfit wordt het muzikale niveau en de sfeer van de authentieke 70’s en 80’s geëvenaard.

De toegang voor dit evenement is gratis maar VOL=VOL.
Met een TICKET van € 10,= heb je gegarandeerde toegang tot het Huis van Oranje en je ontvangt bij binnenkomst drie consumptiemunten.
Locatie: Huis van Oranje, Strandplein te Katwijk

Alcohol vanaf 18 jaar – verplichte legitimatie

Ook al wel eens wat terug willen doen voor Katwijk aan Zee?

De Oranjevereniging Katwijk aan Zee is altijd op zoek naar mensen die willen bijdragen aan mooie evenementen. Wij hebben voor iedereen wel iets leuks om te doen! Meld je aan en wij nemen telefonisch contact op.