woensdag 26 april 20:00 t/m 00:00 uur

GRATIS TOEGANG

maar VOL = VOL

Met een ticket gegarandeerde toegang én 3 consumptiemunten

Alcohol vanaf 18 jaar – verplichte legitimatie

BESTEL TICKET

Een te gekke Kattukse muziekavond!

Voor de laatste keer gehouden in 2019, maar nu weer terug van weggeweest: de Kattukse Nach met rasechte Kattukse artiesten.

Johnny Cash, in Katwijk en wijde omtrek beter bekend als Johnny Ceesh, is een te gekke kattukse tribute band met echte ‘barmuziek’. Met meezingers van oa Johnny Cash, Dubliners, Dire Straits etc. is dit een band om heerlijk bij uit je dak te gaan!

Patrick Messemaker

Patrick Messemaker, timmert al een aantal jaar aan de weg als succesvol Kattukse volkszanger met liedjes die variëren tussen zelfbedachte nummers of covers. Eén ding is in ieder geval zeker, met zijn zangtalent en enthousiasme zorgt hij altijd voor een fantastische sfeer!

Martin Hus áká DJ Martiens

Martin Hus, áká DJ Martiens, is een graag geziene DJ op festivals en in discotheken door heel Nederland. Niets is hem te gek, van 70’s tot muziek van nu, Moombahton, foute hits, maar ook Hollands. Met zijn vlotte manier van draaien en het inspelen op zijn publiek weet hij er altijd weer een knalfeest van te maken!

De toegang voor dit evenement is gratis maar VOL=VOL.
Met een TICKET van € 10,= heb je gegarandeerde toegang tot het Huis van Oranje en je ontvangt bij binnenkomst drie consumptiemunten.
Locatie: Huis van Oranje, Strandplein te Katwijk

Alcohol vanaf 18 jaar – verplichte legitimatie