Doorgaan naar artikel Ga naar voettekst

UK QUEEN

Donderdag 25 april 20:00 t/m 24:00 uur

GRATIS TOEGANG maar VOL=VOL

Rockavond met UK Queen

UK Queen, de naam zegt het al, we kunnen dus verwachten dat alle  hits van Queen de revue zullen passeren.

Toegang vanaf 16 jaar – Alcohol vanaf 18 jaar – Verplichte legitimatie met pasje of paspoort
Legitimatie op telefoon is niet geldig

BESTEL TICKET

Op vertoon van een ticket heb je gegarandeerde toegang tot het Huis van Oranje en je ontvangt bij binnenkomst 3 consumptiemunten.
 

Wie kent ze niet? Queen! Al meer dan 30 jaar missen we de liveperformance van Freddie
Mercury, maar tribute band UK Queen (voorheen Rhapsody Queen) komt wel héél dicht in de buurt.

Deze vierkoppige band uit de UK werd gevormd in 2005 en heeft in de loop van de jaren voor bomvolle zalen opgetreden over de hele wereld. De band, die louter bestaat uit professionele muzikanten, levert keer op keer een energieke show vol met de grootste hits van Queen zoals ‘I Want To Break Free’, ‘Another One Bites The Dust’ en natuurlijk ‘Bohemian Rhapsody’.

Niet alleen de muziek is van hoogstaande kwaliteit, ook de hele show er omheen is tot in de puntjes verzorgd. Een spektakel voor Queen fans!
UK Queen streeft ernaar een muzikale ‘ervaring’ te creëren en kan zich laten begeleiden door klassieke kwartetten of topsopranen om nummers als ‘Barcelona’ te brengen.
Met verbazingwekkende vaardigheid en energie op het podium is het leadzanger Alexanders’ verlangen niet alleen om de grootste hits van Queen getrouw weer te geven,
maar ook om de muzikale reis van het publiek uit te breiden door steeds meer mensen kennis te laten maken met het werkelijk magnifieke en brede liedboek van Queen, begeleid door alleen de allerbeste beste muzikanten.  Hij zal je ‘rocken’, hij zal ‘leveren’!

De pauzes worden gevuld door de bekende Zuid-Hollandse DJ Wuls.

Evenementenplein | Strandplein Katwijk
Boulevard Zeezijde 19
2225 BB Katwijk ZH